luni, 21 ianuarie 2008

Ganduri nebanuite

Ganduri despre ce si in primul rand pentru ce ? Suntem facuti sa ne gandim la toate tampeniile posibile, dar nu stiu ce rezolvam prin asta. Cateodata stau si ma intreb cat de simplu si frumos ar fi daca totul ar fi pus la punct fara sa mai avem nevoie de alte interventii, fara probleme, fara discutii, fara certuri. Totusi multa lume zice ca nu am mai simtii cum traim, nu am mai avea o viata interesanta... The Spark of Life, ATUNCI ? Atunci de ce ne agitam si ne doare cand ne certam ? De ce ne simtitm ca si cum totul s-a terminat ? Asta implica trairea vietii ? Prin asta trebuie sa trecem de fiecare data ? Probabil o sa rezistam, de fapt sunt sigur ca vom rezista, dar totusi candva, cumva vom avea si o perioada de liniste sufleteasca in care totul o sa mearga cum ar fi trebuit sa mearga inca de la inceput !

Mereu v-am urat succese nebanuite, consider ca sunt cele mai frumoase si sunt cele care te fac sa simti fericirea cu adevarat. Respect pentru cei care gandesc, respect pentru cei care simt !


/foto Simple Nature, curtea lui Victor, 2008

3 comentarii:

cavalera' noii lumi spunea...

Avem nevoie de toate astea pentru ca avem nevoie de cunoastere. Am putea trai in ignoranta si atunci fericirea am gasi-o la fiecare pas, dar pentru noi mai importanta e cunoasterea suprema, cat traim invatam, cautam lumina, si asta e cel mai greu drum posibil...putini stiu ca trecem insa de multe ori pe langa ea, daca o regasim pe final atunci vom stii ca ne-am trait viata cum a trebuit, nu va mai fi loc de regrete si certuri.

Victor spunea...

bine spus, acum inteleg :) Lumina lina !

Chabu spunea...

sau poate ca nu... nu avem nevoie de certuri dezamagiri si regrete pentru a atinge nirvana.Poate ca nu sunt decat piedici ale vietii in maratonul ei haotic. Piedici pe care cei mai slabi nu-s in stare sa le treaca si cad si cad in depresii.
Si trebuie sa fim mandrii, trebuie sa ne pastram orgoliul intact, ca de fiecare data cand trecem peste o cearta, o dezamagire, sa intram cu capul sus intr-un alt nivel de dificultate al vietii...